Pyruška multiaktivni gel nakon sunčanja

kolovoza 14, 2015



Sunčanje je jedna od omiljenih zanimacija svake žene u najtoplijem godišnjem dobu. A preplanuo ten je ono što većina želi steći što prije i u što intenzivnijoj mjeri. Preplanula koža uz to traži i veću njegu, ona je isušenija, sklonija borama, daje osjećaj zatezanja, moguća su crvenila i osip. Također pretjerano izlaganje suncu može dugotrajno oštetiti kožu, ubrzati njeno starenje te dovesti do raka! Zbog takvih posljedica potreban vam je proizvod nakon sunčanja koji će ih ukloniti. Osim što saniraju štetu na koži pripremaju je za sljedeći dan!

Proizvod nakon sunčanja koji zaista djeluje i pomoći će vam u takvoj situaciji je Pyruška multiaktivni gel nakon sunčanja. Njegovi glavni sastojci su aloe vera, zeleni čaj i menta. Aloe vera daje efekt hlađenja, ima umirujući učinak, pomaže kod crvenila i osipa. Menta regenerira ćelije kože i pospješuje njenu vlažnost, savršen je spoj sa aloe verom. Zeleni čaj poboljšava otpornost kože na UV zrake, također ublažuje opekline, umiruje i hladi kožu.

Ukoliko niste čuli za Pyrus kozmetiku, više možete pročitati u mom starijem postu OVDJE!


Ambalaža proizvoda je preslatka, a vrlo jednostavna. Sa prednje strane vidite osnovne informacije o proizvodu, a na poleđini je sve detaljno objašnjeno. Sam proizvod se nalazi u tubici i lako se dozira iz čepa. Miris proizvoda je po menti i zelenom čaju, vrlo prirodan i osvježavajući.

Tekstura je gusta, zelenkasto žute boje. Pri većim temperaturama proizvod postaje manje gust (ide prema tekućem), ali djelovanje je isto. Vrlo lako se nanosi i brzo se upija. Sporo se troši.

UPOTREBA:
Nanositi svakodnevno nakon sunčanja. Najprije se operite i dobro osušite, a zatim na tijelo nanesite proizvod nakon sunčanja. Zbog očuvanja preplanule kože preporučuje se koristiti još 2-3 tjedna nakon izlaganja suncu.


Uz glavne sastojke koje sam navela, krema još sadrži sjemenke grožđa, maslinovo ulje i vitamin E.

Moja iskustva s ovim gelom nemaju ni jednu manu, drugim riječima ja sam oduševljena! Svake godine mi je lice bilo crveno, godinama sam isprobavala razne proizvode iz drogerija ali nisam se uspjela zaštiti. Većinu vremena na plaži mi lice nije bilo izloženo suncu, a opet bi uspjelo pocrveniti. 

Ukoliko bi se ove godine koja zraka probila do lica, gel bi u roku par sati smirio crvenilo i obnovio kožu. Što me oduševilo!

PREDNOSTI:
Hladi, smiruje kožu, uklanja crvenilo, smanjuje isušenost, brzo se upija, ne ostavlja naporni zaštitni sloj, pruža koži vlažnost, uklanja osjećaj zatezanja, regenerira kožu, brza učinkovitost, dugotrajan preplanuli ten, hrvatski proizvod, miris, količina i cijena

NEDOSTACI:
Sastav koji sadrži parabene i alkohol, iako nisu utjecali na moju kožu

SASTOJCI:
Aqua, Camelia Sinesis Extract, Glycerin, Alchocol, Arachis Hypogaea Oil, Sodium Hydroxide, Carbomer, Vitis Vinifera Seed Extract, Mel, Propylparaben, Methylparaben, Aloe Barbadensis Extract, Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita Oil


Cijena: 54,00kn, trenutno snižena na 42,00kn!
Količina: 150ml

Ponudu možete pogledati OVDJE!

Imam jako osjetljivo lice kada je sunčanje u pitanju, gel je savršena kombinacija sa Olival dječjom kremom. A za tijelo sam koristila kreme za sunčanje koje su također od Pyrusa. Uskoro će ići i recenzija svih navedenih!

Ovaj proizvod ide u stalnu postavu mojih proizvoda nakon sunčanja!

Kakva su vaša iskustva s gelovima nakon sunčanja? Jeste li isprobali Pyruškin gel?

Kisses to my Ladies! :*

*PR

You Might Also Like

4 komentari

  1. Nisam isprobala ovaj gel, a bome ni Pyrus nisam listala stoljećima... Gel zvuči primamljivo, ja se nakon sunčanja štitim Nivea in showerom, onim plavim s krastavcem i taj je dobar za umirivanje crvenila, ali nije dovoljno hranjiv pa se nakon njega natrackam nekim random losionom ili milijekom za tijelo... :) Btw, odlična recenzija, kolegice. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. I to je super ali ja se necu odvajati od ovog gela :P
    To su ti one 5 sati recenzije hahah
    Katalog imaš online na Pyrusovoj stranici :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Mogla bi si zbavit. Na raftingu za čas pocrveniš

    OdgovoriIzbriši