Olival dječja krema za sunčanje

kolovoza 16, 2015



Vjerujem da je većini vas kao i meni ljeto omiljeno godišnje doba, a vjerojatno se i većina vas bori sa sunčevim zrakama. Znam da se ljeto bliži kraju i da se većina vas vratila s mora, ali SPF i UV zaštita u ovom godišnjem dobu mora biti prisutna i pri jednostavnom odlasku u dućan. 

Danas donosim recenziju proizvoda koji je spas za sve nas sa osjetljivom kožom kojoj i kratko izlaganje suncu naškodi.

Ovu kremu sam kupila na preporuku Art of Beauty, koja ju je spomenula na svom facebook profilu. Ovim putem joj se zahvaljujem! :)


Ambalaža proizvoda je preslatke narančaste boje sa malim slatkim plavim medom. Proizvod dolazi u kartonskoj kutijici koju možete pogledati OVDJE! Nažalost nisam ju ponijela na more, pa nisam ni uslikala. S prednje strane proizvoda možete vidjeti osnovne podatke, a na poleđini sve detalje. Sam proizvod se nalazi u tubici i lako se dozira iz čepa.

Tekstura je gusta, bijele boje (na bazi sezamovog i bademovog ulja). Pri većim temperaturama proizvod postaje manje gust, ali djelovanje je isto. Vrlo lako se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove. Sporo se troši. Nema mirisa.

UPOTREBA:
Kremu nanijeti prije izlaganja suncu obilno i ravnomjerno. Nanošenje je poželjno ponoviti svaka 2 do 3 sata, a pogotovo nakon kupanja, tuširanja ili brisanja. Namijenjena je djeci iznad 3 godine starosti.

PREDNOSTI: 
SPF 50, namijenjena osjetljivoj koži, pokriva UV-A i UV-B, bez parabena, boja, mirisa i parafina, hipoalergena je, ne izaziva iritaciju kože, lako se nanosi, brzo se upija, ne ostavlja bijele tragove, vodootporna je, vlaži kožu, sporo se troši, dobra podloga za makeup, cijena i količina 

NEDOSTACI: 
Oktokrilen i "dobri" alkoholi u sastavu

Kremu sam koristila samo na području lica, jer mi je jako osjetljivo i svake godine pocrveni. Tijekom sunčanja bih ju namazala u debljem sloju i dobro umasirala u kožu pri svakom ulazu u more i izlazu iz mora. Tijekom izlazaka ju koristim u manjoj količini, a nakon nje stavljam kremu za lice i puder ili samo BB kremu. Odlično se slaže sa ostalim proizvodima i ne izaziva mi prištiće ni iritaciju. 

Lice mi ove godine nije pocrvenilo, a ako bi se koja zraka probila Pyrusov gel nakon sunčanja bi to riješio u roku par sati. 

Krema je namijenjena za lice i tijelo djece i svjetloputih osoba!


SASTOJCI:
Aqua, Sesamum Indicum Oil, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide (nano), Oleum Amygdalae, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Sodium Cetearyl Sulphate, Sodium Hydroxide, Benzyl Alchocol, Salicyclid Acid, Glycerin, Sorbic Acid

Cijena: 35,00 kn (nisam sigurna!)
Količina: 50ml

Krema je kupljena u dm prodavaonici, a mislim da se može pronaći i u ostalim drogerijama.

Ovaj proizvod ide u stalnu postavu mojih krema za sunčanje!

Ova krema je savršena u kombinaciji sa Pyrusovim gelom nakon sunčanja, a njegovu recenziju možete pogledati OVDJE!

Jeste li isprobale ovu kremu za sunčanje? Koja je krema vaš favorit?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

6 komentari

  1. Super, baš mi je drago što sam te navukla na kremicu.. :) Ja ljeto više ne mogu zamisliti bez nje..

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je kremica isto odlična! I nije mi nikakav nered napravila na licu

    OdgovoriIzbriši
  3. Kak si ti vrijedna posljednjih dana, lijepe nam recenzije zaredala. :)) Ovo ide na popis za kupovinu, ali tek za sljedeću godinu. :)

    OdgovoriIzbriši