Rimmel Magnif'eyes palete sjenila - London Nudes Calling & Grunge Glamour

travnja 07, 2017



Rimmel na svoje drogerijske police redovito unosi novitete, a kod mene se pronašlo čak nekoliko njih. Za neodoljiv pogled, dobila sam Magnif'eyes palete sjenila. Jesu li uspjele zadovoljiti kriterije i kakvi su moji dojmovi, saznajte daljnjim čitanjem!



Ambalaža paleta nije pretjerano ekscentrična. Riječ je o malim crnim pakiranjima načinjenim od plastike. Vjerojatno bi uspjele preživjeti pokoji pad, ali više od toga ne. S njihove unutrašnje strane se nalazi po jedno ogledalo, dvostruki spužvasti aplikator i osam nijansi sjenila, a poleđina sadrži osnovne informacije o proizvodu i par preporuka za korištenje. Nijanse sjenila nemaju naziv!



Sjenila su svilenkasta, ali na početku korištenja su bila tvrđe teksture. Lako se blendaju. Nakon blendanja ih morate nadograditi jer dosta gube na intenzitetu. Također, kada se pokupe kistom gube na pigmentaciji. Pigmentacijom su najgore svijetle mat nijanse, one su u svakom pogledu ispod prosjeka. S druge strane, shimmeraste su odlične i zaista nemam zamjerke. Za bolju pigmentaciju koristite mokar kist ili prste. Sjenila se truse količinski ovisno o kistu koji koristite. Izdrže cijeli dan bez nakupljanja u pregibu (napomena - uvijek koristim bazu).
U prodaji su tri verzije Magnif'eyes paleta - 001 Keep Calm & Wear Gold, 002 London Nudes Calling, 003 Grunge Glamour.
Prve dvije nijanse svake verzije predviđene su za nanošenje preko cijelog kapka, srednje nijanse (od treće do pete) za dubinu oka, a preostale za konturiranje i definiciju. Dramatičniji look postić ćete ako tamnije nijanse koristite na pregibu oka i donjoj liniji trepavica.

London Nudes Calling

002 London Nudes Calling - kombinacija neutralno zlatnih nijansi. Sadrži tri mat nijanse i pet shimmer. Savršena je za kreiranje dnevnih lookova. Prva nijansa (bijela) nije pigmentirana, a posljednja (najtamnija) nijansa gubi prvotnu nijansu i izgleda dosta crno. Ostale nijanse su odlične i nećete imati problema s njima. Preporučam kupnju!

Grunge Glamour 

003 Grunge Glamour - jedina verzija Magnif'eyes palete s hladnijim tonovima. Nijanse su predviđene za dnevne i večernje lookove. Taupe nijansa je jedina u potpunosti mat. Nažalost, prve četiri nijanse (uključujući taupe) nisu pigmentirane i nećete moći puno iz njih izvući. Posljednje četiri to itekako nadoknađuju, ali s njima opet ne možete postići puno jer su shimmeraste. Za kvalitetan look paleti nedostaje pigmentacija prvih četiri nijansa. U kombinaciji s London Nudes Calling dobro će poslužiti.

swatchevi prstom, bez baze
SASTAV:
Talc, Dimethicone, Zinc Stearate, Methylparaben, Synthetic Fluorphlogopite, Propylparaben, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Triethoxycaprylylsilane, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Carmine (CI 75470)]. Talc na prvom mjestu, može isušiti kapke!


Količina: 7g
Cijena: 79,90kn
Rok trajanja: 30 mjeseci
Možete ih kupiti u dm prodavaonicama.

Ukratko, ovo su standardne drogerijske paletice (ni dobre ni loše). Velika mana je cijena i za te novce se isplati kupiti samo 002 London nudes calling. Još uvijek nisam isprobala nijedan Rimmel proizvod koji me razočarao tako da svakako isprobajte koji i javite svoje dojmove. O Rimmel The Only 1 matte ruževima pisala sam OVDJE!.

Jeste li isprobali Rimmel Magnif'eyes palete sjenila? Kakvi su Vaši dojmovi?

*PR

You Might Also Like

5 komentari

  1. wow, wow, wow, divne nijanse, 003 nešto draže :) <3 nisam probala još :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nijanse su lijepe, ali ne volim prosječne palete i radije bih uložila u jednu kvalitetnu. :) Tražim neke ciglaste nijanse, ali nikako da ih pronađem, očito ću morati naručiti. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema takvih u drogerijama, a kamo još kvalitetnih. :D

      Izbriši
  3. Fkt nam u drogerijama fali kvalitetnijih paletica, nijanse su zgodne, ali preskačem. :)

    OdgovoriIzbriši